MAT OCH DRYCK I KUNGLIG MILJÖ

Vår matfilosofi

Vår matfilosofi bygger på kärleken till råvaran och naturen. För oss är det en självklarhet att jobba med det som naturen erbjuder. Närodlat, ekologiskt och KRAV-märkt i största möjliga mån. Säsongens utbud tillsammans med vår kreativitet och passion för den perfekta måltiden.

Utifrån slottets historia skapar vi våra fasta säsongsbaserade menyer med inspiration från det franska köket. På Rosersbergs Slottshotell tillreds äggröra, slottsbakat bröd, lunch och middag med fokus på hållbarhet och respekt för framtida generationer.

Smaklig måltid!

Eleganta festlokaler på

ett kungligt slott

Frukost, lunch och middag

Frukost:
Tisdag-fredag: 07.00-09.00
Lördag & söndag: 08.00–08.45, 09.00-09.45, 10.00-10.45

Lunch:

Måndag-fredag: 11.30-13.00
2-rätters fast meny 265 kr

Middag:
Måndag-lördag kl. 17.30 och 20.00. 3-rätters middag, säsongsbaserad fast meny 595 kr per person.
Baren öppen måndag – lördag 11.00-23.30
därefter stänger slottet för natten.

Alla måltider måste förbokas.

 

VILL DU BOKA BORD?
Ring: +46 (0) 8 122 020 00
eller
Maila: welcome@rosersbergsslott.se

Erbjudanden

Bourgogneafton med vinprovning

Bourgogneafton med vinprovning 16 mars Vi kommer att prova utvalda Bourgogneviner med goda tilltugg under minglande former.

Påsk på slottet

Fira påsk på ett kungligt slott. Checka in på en mysig påsk i sagolik slottsmiljö tillsammans med någon du tycker om.

Slottslugn

Koppla bort och varva ner. Njut av en härlig staycation eller kanske workcation i slottets vackra salonger.