Vilthelg på slottet 8/11
En helg i gastronomins tecken
När hösten står som vackrast och skogen bjuder på sina mest smakrika gåvor öppnar vi dörrarna till en helg i gastronomins tecken.
Den 8 november välkomnar köksmästare Gustav Rahm tillsammans med sitt köksteam dig till en kulinarisk upplevelse i slottets anrika miljö.
Kvällen bjuder på en omsorgsfullt komponerad femrättersmiddag där säsongens vilt får spela huvudrollen. Här möter skogens rika smaker kökets kreativitet i en meny som lyfter fram det nordiska skafferiets generositet – med djup, karaktär och elegans i varje rätt.
En afton att minnas, där både smaker och stämning fångar essensen av den nordiska hösten.
I paketet ingår
Femrättersmiddag
Tillgång till gym
Frukostbuffé
Ditt val av boende

Kontakt
Telefon: 08-12 20 20 00
E-post: welcome@rosersbergsslott.se
FLERA AV VÅRA HÄRLIGA ERBJUDANDEN
Hyr hela Rosersbergs Slottshotell
Fira exklusivt - salonger, matsalar och slottsmiljö, trerätters middag för upp till 80 gäster i del av dubbelrum.
Fars dag
9 November är det pappas dag - ge bort en upplevelse han sent kommer att glömma. Bjud honom på en brunch på slottet!
Drop in-vigsel
Går ni i giftastankar? Passa på! Den 2/5 har ni möjlighet att gifta er på drop in-vigsel hos oss. En sagolik bröllopsmiljö utan måsten.













