Rosersbergs Slottshotell vann ekoutmaningen!
Ekomatcentrum och Naturskyddsföreningen i Sigtunabygden har med stöd av Sigtuna kommun under 2016 fortsatt att sätta fokus på utbudet av ekologiskt,
vegetariskt och Fairtrade i kommunens restauranger och livsmedelsbutiker.
Sigtuna kommuns hållbarhetschef, Helen Kavanagh Berglund, delade igår ut diplom till näringsidkare med höga ekologiska ambitioner och bästa vegetariska utbud i kategorierna butik, restaurang, café och hotell- och konferens.
-Vi är så stolta över att Rosersbergs Slottshotell vann i kategorin hotell & konferens genom att vi har 67% ekologiska råvaror. Vi strävar ständigt efter att utveckla och förbättra vårt miljöarbete. Till exempel producerar vi vår egen honung i egna bikupor, det finns en laddstolpe för att ladda elbilar och självklart strävar vi efter att ha så många palmoljefria produkter som möjligt säger Joakim Landén, hotelldirektör på Rosersbergs Slottshotell.













