Menyer på Rosersbergs Slottshotell
Vi är Svanen-märkta och arbetar med ekologiska, närproducerade råvaror och med stort fokus på matsvinn. Därav serverar vi en fast säsongsbaserad meny. Menyn är gällande med reservation för eventuella förändringar i leveranser som står utom vår kontroll. Vi byter meny med jämna mellanrum, för att kunna använda säsongens bästa råvaror. Titta gärna in på hemsidan närmare inpå er ankomst för att se vilken meny som gäller just då.
Är du vegetarian eller har någon allergi så ber vi dig att meddela detta senast 2 dagar innan ankomst så anpassar vi självklart din mat därefter. Ju mer info vi har på förhand, desto bättre kan vi göra din upplevelse!
Middagsmeny
Måndag, onsdag, fredag
Timbal och soppa på kräfta med crudité på fänkål
Bräserat ankbröst med apelsin, karamelliserad rödvinssky och Pommes mille-feuille
Mousse på havtorn med kanderade äpplen och
crunch
Tisdag, torsdag, lördag
Kycklingterrin med aperolgelé, ärtpuré och vattenkrasse
Örtöverbakad hälleflundra med gräslöksvoloute och Pommes Duchess
Chokladglass med italiensk maräng, björnbär, mynta och knäckflarn
TEMAWEEKEND
Mer info kommer inom kort
Barnmeny
Barn över 12 år betalar fullt pris.
Köttbullar med gräddsås och lingon
RESTAURANGENS ÖPPETTIDER
Tisdag-Lördag, sittningar kl. 17.30 & 19.30
BARENS ÖPPETTIDER
Tisdag – torsdag 11.00-22.30 Fredag-Lördag 11.00-23.30,
BORD BEHÖVER FÖRBOKAS!
Ring: +46 (0) 8 122 020 00
eller
Maila: welcome@rosersbergsslott.se
Erbjudanden
Slottslugn
Koppla bort och varva ner. Njut av en härlig staycation eller kanske workcation i slottets vackra salonger.
Det lilla extra
Tillval till din hotellweekend. Gör ditt besök hos oss till en extra härlig upplevelse genom att boka något av våra färdiga tillvalspaket.
Fira kungligt
Bjud in till kunglig fest! Vare sig ni vill ha en litet personlig middag eller ett pampigt party så har vi något som passar.