MAT OCH DRYCK I KUNGLIG MILJÖ

Vår matfilosofi

Vår matfilosofi bygger på kärleken till råvaran och naturen. För oss är det en självklarhet att jobba med det som naturen erbjuder. Närodlat, ekologiskt och KRAV-märkt i största möjliga mån. Säsongens utbud tillsammans med vår kreativitet och passion för den perfekta måltiden.

Utifrån slottets historia skapar vi våra fasta säsongsbaserade menyer med inspiration från det franska köket. På Rosersbergs Slottshotell tillreds äggröra, slottsbakat bröd, lunch och middag med fokus på hållbarhet och respekt för framtida generationer.

Smaklig måltid!

Julbord på Rosersbergs slottshotell

Frukost, matiné, lunch och middag

Frukost:
Tisdag – fredag: 07.00-09.00
Lördag – söndag: 08.00-10.30.

Matiné:
Vår tolkning av afternoon tea, fast med en fransk twist
Utvalda dagar 13:30-15:00

Lunch:
Måndag – fredag, 11.30-13.00
Bord behöver förbokas.

Middag:
Måndag – Lördag
Sittningar kl. 17.30 – 20.00.
Bord behöver förbokas.

Bar:

Måndag – Lördag
11.00-23.30
Därefter stänger slottet för natten.

Variationer i öppettiderna kan förekomma under lågsäsong och lugna kvällar.

 

VILL DU BOKA BORD?

Middag och Matiné bokas här
Lunch och frukost bokas via mail eller telefon.
Ring: +46 (0) 8 122 020 00
Maila: welcome@rosersbergsslott.se

Eleganta festlokaler på

ett kungligt slott

Erbjudanden

Hyr hela Rosersbergs Slottshotell

Fira exklusivt - salonger, matsalar och slottsmiljö, trerätters middag för upp till 80 gäster i del av dubbelrum.

Fars dag

9 November är det pappas dag - ge bort en upplevelse han sent kommer att glömma. Bjud honom på en brunch på slottet!

Vilthelg 8/11

När skogen bjuder på sina rikaste smaker välkomnar vi dig till en gastronomisk helg.